Arrangementer og messer

Arenadelen (hovedbygget) vil bli 125 x 85 m (10625 m2) – en veldig stor flate som kan fylles med alt tenkelig innhold når det kommer til arrangement, messer, aktivitet, kultur, konkurranser, idrett og innholdsproduksjon i tilknytning til Tech Hub. I tillegg vil næringsbygget i front av arena mot fylkesvei bli 17 x 100 m (i 3 etg) romme store lobby, klasserom, møterom, kontorer og serveringstilbud. Dette fører til at vi får fylt arenaen med aktivitet hele året og skape spennende tilskudd til regionen som vil føre til positive ringvirkninger for eksisterende næringsliv, særlig innen reiseliv og rekreasjon.

Hafjell Arena Arrangementer og messer
Hafjell Arena Arrangementer og messerHafjell Arena Arrangementer og messer

Det vil også være muligheter for politiske møter, større kongresser, filmprosjekter og andre prosjekter som krever større arealer for å gjennomføres. Ved å ha en fleksibel tilnærming til hva arenaen kan brukes til satser vi på at vi får sikret en bra ressursutnyttelse også her.

I tillegg finnes det veldig mye å gjøre i umiddelbar nærhet til Hafjell Arena. Dette inkluderer blant annet ski og slalom, sykkel, golf, vandring og fjellturer samt andre friluftsaktiviteter som man får muligheten til å oppleve rett utenfor dørene til Hafjell Arena i flott natur.

For å realisere planene våre jobber vi med sterke kompetansepartnere. Her er noen av de vi jobber mest med per i dag for å realisere Hafjell Arena:

chevron-down